Barbour 30% OFF

Verslag van de Livestream: SPECTRE, nieuwe Aston Martin DB10 en Monica Bellucci

04 december, 2014

Op 4 december 2014, kwamen de Bond producers en cast samen in de beroemde 007 Stage op het Pinewood Studios terrein om de titel van de nieuwe Bond film aan te kondigen. De titel is SPECTRE, naar de beruchte Bond villain-organisatie uit eerdere Bond films. Een zeer speciale nieuwe auto werd onthuld, de nog niet eerder getoonde Aston Martin DB10, Bond's auto in SPECTRE.

Om 10.50 GMT (11.50 Nederlandse tijd) hield tv presentator en DJ Alex Zane een introductie praatje over de Bond film serie, terwijl fans van over de hele wereld inschakelden voor de YouTube livestream (bekijk deze nog eens onderaan dit artikel).

Op een zwart podium was een Aston Martin bedekt onder een zwart doek, en Alex Zane beloofde dat snel onthuld zou worden welke auto Bond zal gaan rijden in Bond 24.

stage before announcement

Er waren alleen fotografen aanwezig in de 007 Stage, geen journalisten, en er was ook geen mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Na de introductie van Zane nam regisseur Sam Mendes het woord, vergezeld door producente Barbara Broccoli, om precies 11.00 GMT (12 uur Nederlandse tijd).

Aston Martin DB10
Geheel onverwacht werd een gloednieuw model van Aston Martin onthuld, de DB10. Dit model was nog niet eerder vertoond. Een schitterende en zeer exclusieve auto voor Bond!

Aston Martin DB10

Sam Mendes, kondigde ook de cast en titel van de film aan.

SPECTRE
Sam Mendes begon met de titel: SPECTRE, de naam van de criminele organisatie bekend uit eerdere Bond films.

spectre teaser poster

Op maandag 8 december 2014 zal het team beginnen met opnames voor SPECTRE. Er zal worden gedraaid in de Pinewood Studios, Londen, Rome, Mexico City, Tangier (Morocco) en de besneeuwde Alpen in Sölden, Oostenrijk. Allemaal fantastische llocaties, en Mendes kijkt erg uit naar de opnames.

Sam Mendes zei ook zeer blij te zijn dat een groot deel van het SkyFall team weer mee werkt aan SPECTRE: Dennis Gassner (production designer), Jany Temime (kostuumontwerpster), Chris Corbould (special effects), Gary Powell (stunt coordinator), Steven Begg (visual effects), Thomas Newman (composer) en John Logan, Robert Wade en Neil Purvis (schrijvers)

Nieuwe leden zijn editor Lee Smith en de Nederlandse cinematograaf Hoyte van Hoytema.

Cast
Vervolgens kondigde Sam Mendes een voor een de acteurs aan:
Rory Kinnear, die weer Bill Tanner speelt
Ben Whishaw, in de rol van Q
Ralph Fiennes als M
Naomie Harris als Eve Moneypenny
Andrew Scott als een nieuw personage, Denbigh, een lid van MI6
David Bautista als Mr Hinx
Een verassing was actrice Monica Bellucci, die Bond Girl Lucia Sciarra zal spelen

monica bellucci


Léa Seydoux als Bond Girl Madeleine Swann
Christoph Waltz als villain Oberhauser
en natuurlijk Daniel Craig als James Bond.

SPECTRE Cast

In het persbericht wat dezelfde dag werd uitgestuurd staat nog meer interessante informatie:

Synopsis
Bond komt op het spoor van een sinistere organisatie dankzij een mysterieuze boodschap uit Bond's verleden. Terwijl M in een politiek gevecht verstrikt raakt en vecht om de geheime dienst te behouden, werkt Bond zich door een web van bedrog om de verschrikkelijke waarheid achter SPECTRE te achterhalen.

Sponsors
Terugkerende partners voor de nieuwe film zijn Aston Martin, Bollinger, Heineken, Jaguar Land Rover, Omega, Sony Electronics, en Sony Mobile.

Bekijk ook het complete officiële persbericht op de Engelstalige versie van Bond Lifestyle


Orlebar Brown

Reactie toevoegen