Barbour 30% OFF

SPECTRE actrice Stephanie Sigman gecast voor wereldwijde Belvedere Vodka campagne

11 september, 2015

Belvedere Vodka heeft haar wereldwijde reclame campagne aangekondigd, in samenwerking met de langverwachte 24e James Bond film SPECTRE. De Mexicaanse actrice Stephanie Sigman is het gezicht voor de campagne, die bestaat uit een televisie commercial, een speciale website en advertenties.

stephanie sigman spectre belvedere

Stephanie Sigman

Sigman vertolkt in de openingsscene van SPECTRE de rol van Estrella.

stephanie sigman spectre belvedere commercial 1

De slogan van de Belvedere campagne luidt: Excellent choice, Mr. Bond.

stephanie sigman spectre belvedere commercial 2

De televisie commercial is een reis waarin alle geheimen van de legendarische martini cocktail aan het licht komen. Bekijk de commercial op de de speciale Belvedere SPECTRE website.

“Door de jaren heen heeft James Bond meermaals bewezen dat je lef en kennis nodig hebt om een vodka martini te bestellen” zegt Stephanie Sigman. “Zijn coole houding en stijlvolle elegantie gaan hand in hand met zijn vodka martini keuze. Belvedere is een perfecte match”.

stephanie sigman spectre belvedere commercial 3

De televisie commercial werd geregisseerd door de award-winnende regisseur Antoine Bardou-Jacquet. Door een spectaculaire kettingreactie ontstaat een perfecte Belvedere martini, zonder enige menselijke interactie. De fotografen Rene & Radka, bekend van couture- en portretfotografie, voegen daar met hun stille beelden mysterie en verfijning aan toe.

Directeur van Belvedere Vodka Charles Gibb zegt: “James Bond wordt wereldwijd erkend als de meest geadoreerde en invloedrijke smaakmaker. Wij zijn enorm trots dat Belvedere samenwerkt met SPECTRE, onze grootste wereldwijde collaboratie ooit”.

Er zijn vanaf nu speciale 007 Belvedere flessen te koop, waaronder de 007 Silver Sabre zilveren fles met groot 007 logo die van binnenuit oplicht door een LED lampje, en een Belvedere 007 Edition fles, met 007 en SPECTRE logo's.

belvedere spectre fles

De Limited Edition Belvedere 007 SPECTRE fles

007 silver light sabre fles

De nog zeldzamere Silver Sabre 007 fles met lampje

Ter ere van het 24e James Bond avontuur is de Belvedere SPECTRE 007 martini gecreëerd. Haar klassieke karakter en elegantie zijn een ode aan de iconische vodka martini en brengt de zachte, rijke textuur van Belvedere naar voren met een vleugje olijf.

BELVEDERE SPECTRE 007 MARTINI

60ml Belvedere vodka
10ml Dry Vermouth
1 Siciliaanse groene olijf
5ml vocht van Siciliaanse groene olijven
Mix met beleid de olijven in het mix glas. Voeg de overige ingrediënten toe en shake stevig met ijs. Zeef tweemaal en serveer in een gekoeld martiniglas.

De nieuwe film, SPECTRE, gemaakt door Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios en Sony Pictures Entertainment, zal 6 november in Nederland in première gaan.


Orlebar Brown

Reactie toevoegen