N.Peal 007 Cashmere Collection

Aston Martin DB10 een dag in Nederland

16 oktober, 2015

De Aston Martin DB10, de DB9 GT Bond Edition en andere modellen van Aston Martin zijn op zaterdag 31 oktober te bewonderen in de showroom van Kroymans in Hilversum. Van 13.00 tot 19.00 uur is de showroom opengesteld voor publiek. Daarna verlaat de DB10 ons land weer.

Aston Martin DB10 Nederland Kroymans

De DB10 is een van de prominente hoofdrolspelers naast Daniel Craig en Bondgirls Monica Bellucci en Léa Seydoux. De Aston Martin DB10 is speciaal voor de film gebouwd. Slechts 10 exemplaren verlieten de fabriek, waarvan er enkele sneuvelden tijdens de opnames. Een van de overgebleven exemplaren is op 31 oktober ‘live’ te bewonderen bij Aston Martin Hilversum.

Bond. James Bond… Geen enkele andere naam heeft zo’n krachtige lading als het geesteskind van Ian Fleming. De release van een nieuwe 007-film is dan ook het hoogtepunt van het jaar voor elke Bondfan. Op maandag 26 oktober aanstaande vindt de internationale première plaats in Londen en op woensdag 28 oktober is de première in Nederland. Reikhalzend wordt uitgekeken naar de film. Niet alleen vanwege de verhaallijn, maar zeer zeker ook vanwege de cast en de gadgets. De samenwerking van EON Productions met onder meer Aston Martin is al jaren geen geheim meer. Diverse Aston Martin modellen verschenen al op het witte doek, waarbij de DB5 met kenteken BMT 216A de meest legendarische is. In de nieuwste Bondfilm SPECTRE is deze prominente rol weggelegd voor de DB10.

“Wij zijn trots dat de fabrikant alleen onze showroom heeft verkozen als Nederlands podium voor deze filmster. Van de tien gebouwde auto’s zijn er slechts drie die de filmopnames hebben overleefd. Deze bolide is daarmee dus een van de meest exclusieve Aston Martin modellen ter wereld”, aldus Geert-Jan Tax, Managing Director van Kroymans in Hilversum. In de showroom wordt de DB10 geflankeerd door de gelimiteerde en uitverkochte DB9 GT Bond Edition en enkele andere actuele versies uit het modellengamma. Verder wordt in de showroom de film ‘The making of DB10’ getoond en verleent Sony haar medewerking door twee GT6 Race simulators ter beschikking te stellen.


Reactie toevoegen