Barbour 30% OFF

Voorwaarden prijsvragen

Om deel te nemen en mee te dingen naar de prijzen moeten gebruikers hun e-mailadres, voornaam en achternaam invoeren op de website en de vraag beantwoorden. Uit de deelnemers met een correct antwoord zal willekeurig (met gebruikmaking van random.org) een winnaar worden bepaald.

Deelname aan de prijsvragen is mogelijk voor iedereen van 16 jaar of ouder die woonachtig is in Nederland of België. Deelname aan de prijsvraag is gratis en vrijblijvend en niet afhankelijk van de aankoop of het gebruik van enige producten/diensten van Bond Lifestyle of derden.

Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om contact op te nemen met de winnaar. Er wordt via email binnen een week na het einde van de prijsvraag contact opgenomen met de winnaar(s).

Een geldige inzending moet een antwoord op de gegeven vraag bevatten, moet voor de vermelde inzend datum ingestuurd zijn, en moet voldoen aan de in deze voorwaarden genoemde eisen.

Er is slechts één antwoord per deelnemer toegestaan. Als meer dan één antwoord gegeven wordt, dan worden op één na alle inzendingen van die deelnemer uitgesloten van de prijsvraag, geheel naar oordeel van Bond Lifestyle.

Bond Lifestyle's beslissing over de winnaar van de prijsvraag is definitief. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

De prijs is niet restitueerbaar en kan niet worden omgewisseld voor contanten. In het geval de vermelde prijs niet beschikbaar is, wordt er een alternatief van dezelfde waarde geleverd.

Door deel te nemen aan de prijsvraag gaan deelnemers ermee akkoord dat hun voornaam en achternaam en eventuele foto's door Bond Lifestyle voor promotionele- en marketingdoeleinden worden gebruikt op www.jamesbondlifestyle.nl. Er zullen geen gegevens worden uitgewisseld tussen partijen waar dat niet nodig is voor een doel dat in deze Algemene Voorwaarden wordt beschreven.

De winnaar wordt bekendgemaakt op www.jamesbondlifestyle.nl

Bond Lifestyle is gerechtigd de wedstrijd op enig moment vóór de sluitingsdatum te beëindigen of aan te passen, of de regels aan te passen door een dergelijke aanpassing of beëindiging op www.jamesbondlifestyle.nl bekend te maken.

Klik hier om mee te doen met de prijsvragen