Barbour 30% OFF

Een avondje Bond met Belvedere in Amsterdam

Waarschijnlijk had je het al gezien: Belvedere is de wodka partner van de film SPECTRE.

Aston Martin DB10 een dag in Nederland

De Aston Martin DB10, de DB9 GT Bond Edition en andere modellen van Aston Martin zijn op zaterdag 31 oktober te bewonderen in de showroom van Kroymans in Hilversum. Van 13.00 tot 19.00 uur is de showroom opengesteld voor publiek. Daarna verlaat de DB10 ons land weer.

Laatste SPECTRE trailer toont nieuw beeldmateriaal

De laatste SPECTRE trailer is vandaag uitgebracht en toont veel nieuwe beelden van Marokko en andere locaties. Een nieuwe TV commercial werd gelijktijdig uitgebracht.

Bollinger lanceert Limited Edition fles en kristallen koeler

Ter viering van de nieuwe James Bond film lanceert Champagne Bollinger de Bollinger SPECTRE Limited Edition fles en een zeer gelimiteerde SPECTRE Kristallen Koeler set met een Bollinger R.D. 1988 Magnum fles. Ook is aangekondigd dat we de zeer exclusieve Bollinger R.D. 2002 in SPECTRE zullen zien.

SPECTRE titelsong Writing’s On The Wall van Sam Smith uitgebracht

De titelsong voor de 24e James Bond film SPECTRE, Writing’s On The Wall gezongen door Sam Smith, is nu beschikbaar via Apple Music of Spotify of koop deze op

New vlog: the action of SPECTRE

De nieuwste achter-de-schermen video van SPECTRE toont enkele spectaculaire actie scènes uit de film. De video bevat nog niet eerder vertoond beeldmateriaal van de scènes in Oostenrijk, Mexico en Marokko.

007 Fragrances lanceert nieuwe geur SEVEN

007 Fragrances lanceert SEVEN, de nieuwste aanwinst in de collectie van herengeuren. Het design van de flacon is volledig anders dan de eerder uitgebrachte geuren, en laat subtiel het cijfer 7 zien in de vorm van de fles. Tevens zijn er een deodorant en shower gel verkrijgbaar.

SPECTRE actrice Stephanie Sigman gecast voor wereldwijde Belvedere Vodka campagne

Belvedere Vodka heeft haar wereldwijde reclame campagne aangekondigd, in samenwerking met de langverwachte 24e James Bond film SPECTRE. De Mexicaanse actrice Stephanie Sigman is het gezicht voor de campagne, die bestaat uit een televisie commercial, een speciale website en advertenties.

SPECTRE afbeeldingen en posters

Na de teaser poster en poster met Bond in witte smoking zijn er weer drie nieuwe SPECTRE afbeeldingen vrijgegeven, met James Bond (Daniel Craig) en Bond Girl Madeleine Swann (Léa Seydoux).

Sam Smith zing SPECTRE titelsong

Eindelijk is officieel bekend gemaakt dat Sam Smith de nieuwe titelsong zingt voor SPECTRE. Het nummer, Writing’s On The Wall, is mede geschreven door Smith en Grammy Award winnaar Jimmy Napes. Er waren al lange tijd geruchten dat Sam Smith het nummer zou zingen, maar hij ontkende het meerdere malen, waardoor de onzekerheid bleef bestaan.

SPECTRE bioscoop standaard James Bond Dr Madeleine Swann

Na de nieuwe SPECTRE poster die eerder deze week werd onthuld, is er nu een versie met zowel James Bond (Daniel Craig) als Bond Girl Madeleine Swann (Léa Seydoux).

Bond in witte smoking op nieuwe SPECTRE poster

Vandaag werd een nieuwe SPECTRE poster onthuld met Daniel Craig in een klassieke James Bond houding.

SPECTRE vanaf 5 november in Nederlandse bioscopen

SPECTRE, de 24e James Bond-film, is vanaf 5 november 2015 in de Nederlandse bioscopen (en IMAX theaters) te zien, met verschillende voorvertoningen op 4 november, zo meldt distributeur Universal woensdag op de website en Twitter.

Derde SPECTRE vlog toont achtervolging in Rome

De derde SPECTRE video blog (vlog) toont ons prachtige beelden van een auto achtervolging door de straten van Rome en enkele interviews met o.a. Sam Mendes en Dave Bautista. Bekijk de volledige video hieronder.

James Bond Club Nederland nieuwe website en jaaroverzicht

Eerder dit jaar zijn twee Nederlandse Bond fan websites, James Bond Nederland en het forum 007nl.com, samengevoegd onder de naam James Bond Club Nederland.

Daniel Craig als James Bond op de begrafenis scene in Rome

Na de eerste teaser trailer zijn nu ook meer nieuwe officiële foto's van de SPECTRE vrijgegeven.

Een eerste beeld toont ons Daniel Craig als James Bond tijdens de begrafenis scène die werd gefilmd in Rome.

SPECTRE teaser poster onthuld

007.com heeft de nieuwe teaser poster voor SPECTRE gepubliceerd. We zien Daniel Craig als James Bond in een zeer stoere outfit.

Stephanie Sigman Estrella Spectre

Stephanie Sigman is een van de Bond Girls in SPECTRE. De 28 jaar jonge Mexicaanse actrice zal de rol van Estrella spelen, een mysterieuze nieuwe vrouw in het leven van Bond.

Nieuw: 007 Fragrance for Women

Aan de populaire 007 Fragrance serie is nu ook een parfum voor vrouwen toegevoegd.

007 for Women is de krachtige, vrouwelijke tegenhanger van de drie mannengeuren uit de 007 collectie en is geïnspireerd op de beroemde vrouwen uit de verleidelijke, uitdagende wereld van James Bond.

Designing 007 in de Kunsthal trekt 160.000 bezoekers

Designing 007: 50 Years of Bond Style, de tentoonstelling over de stijl en vormgeving rond geheim agent James Bond in de Rotterdamse Kunsthal, heeft de afgelopen vier maanden 160.000 bezoekers getrokken. Dat heeft de Kunsthal na afloop van de expositie bekend gemaakt.

Eerste beelden van SPECTRE in video blog

007.com heeft de eerste 'achter de schermen' beelden van SPECTRE vrijgegeven en het ziet er fantastisch uit! Bekijk de hele video onderaan dit artikel.

Nieuwe James Bond Omega Seamaster Aqua Terra Limted Edition onthuld

In aanloop naar de 24e James Bond film SPECTRE heeft Omega een nieuwe limited edition Seamaster Aqua Terra 150M model aangekondigd, met Bond's familiewapen op de wijzerplaat en secondewijzer. Een reguliere versie zonder de Bond details zal waarschijnlijk gedragen worden door James Bond in de film SPECTRE.

Corgi James Bond Aston Martin DB5 Goldfinger 50th Anniversary schaalmodel

Corgi heeft twee Aston Martin DB5 modellen gelanceerd om het 50-jarig jubileum te vieren van hun beroemde en zeerr succesvolle schaalmodel.

Belvedere Vodka SPECTRE samenwerking aangekondigd in Londen

Op dinsdag 16 december 2014 kondigde Belvedere Vodka aan dat het merk een officiële partner van de film SPECTRE zal zijn. Bond Lifestyle was bij de lanceringsactiviteiten in Londen aanwezig en kon de speciale Belvedere 007 flessen van dichtbij bekijken.

Verslag van de Livestream: SPECTRE, nieuwe Aston Martin DB10 en Monica Bellucci

Op 4 december 2014, kwamen de Bond producers en cast samen in de beroemde 007 Stage op het Pinewood Studios terrein om de titel van de nieuwe Bond film aan te kondigen. De titel is SPECTRE, naar de beruchte Bond villain-organisatie uit eerdere Bond films.