Barbour 30% OFF

Corgi James Bond Aston Martin DB5 Goldfinger 50th Anniversary schaalmodellen

10 januari, 2015

Corgi heeft twee Aston Martin DB5 modellen gelanceerd om het 50-jarig jubileum te vieren van hun beroemde en zeerr succesvolle schaalmodel.

Corgi Aston Martin DB5 Goldfinger anniversary

In 1965 (het jaar nadat Goldfinger uitkwam) begon Corgi met de productie van de Goldfinger James Bond Aston Martin DB5, en won de eerste prijs als "Speelgoed van het Jaar" voor het model. Nu in 2015, vijftig jaar later, presenteert Corgi deze heruitgave van het originele model voor een nieuwe generatie.

Het model is beschikbaar in zilvergrijs zoals in de film (£19.99) en een gelimiteerd aantal is beschikbaar in goudkleur (£19.99, deze versie is al uitverkocht tijdens de voorverkoop, maar misschien kun je ze binnenkort vinden op eBay).

Corgi Aston Martin DB5 Goldfinger anniversary GOLD

De DB5 modellen worden geleverd in een zeer fraai en speciaal doosje met originele oude illustraties.

Corgi Aston Martin DB5 Goldfinger anniversary retro box

Het model zal natuurlijk alle eigenschappen van het originele model bevatten, zoals het James Bond poppetje, de schietstoel, uitklapbare machinegeweren, kogelwerend scherm en draaiende nummerplaten.

De levering van het model zou plaatsvinden in januari 2015, maar is om onbekende reden uitgesteld tot 14 februari 2015.

Bestel het zilvergrijze model op Corgi.co.uk en bekijk ook de goudkleurige versie. De originele modellen uit de jaren zestig van de vorige eeuw worden soms voor erg hoge prijzen aangeboden op eBay.


Orlebar Brown

Reactie toevoegen