Barbour 30% OFF

ga078

In de film The Living Daylights (1987) luistert James Bond naar een Philips DC954 autoradio die is aangepast door Q zodat deze ook de politie radio kan ontvangen.

ga077

In de film The Living Daylights (1987) doet de Russische huurmoordenaar Necros (gespeeld door Andreas Wisniewski) zich voor als hardloper en een Unigate Dairies melkboer om binnen te dringen in Bladen's Safe House. Necros heeft een Philips D6645 Skyrunner walkman, en gebruikt deze als wapen: hij wurgt zijn slachtoffers met de draad van de koptelefoon.

fd023

In The Living Daylights (1987) vraagt M aan James Bond (Timothy Dalton) om een picknickmand met eten en drinken te kopen bij Harrods, een kado voor Generaal Georgi Koskov (gespeeld door de Nederlander Jeroen Krabbé). Bond neemt de mand mee naar de schuilplaats van Koskov in het landhuis (Bladen's Safe House).

fd013

Nadat hij in de openingsscène van A View To A Kill een microchip heeft verwijderd uit het lichaam van 003, kan James Bond zijn gemak ervan nemen in de ijsberg-onderzeeboot, en genieten van de beste Belugakaviaar, Stolichnaya wodka en Kimberley Jones.

fd002

Champagne Bollinger, vanouds marketing partner in de Bond-films, was ook weer van de partij in de recente Bondfilms Casino Royale en Quantum of Solace.

au012

De Aston Martin V8 Vantage Series III speelt een rol in The Living Daylights (1987).

ga034

In de film The Living Daylights (1987) werkt James Bond (Timothy Dalton) samen met een andere MI6 agent om een Russische KGB generaal te helpen ontsnappen. Bond gebruikt een Walther WA2000 geweer om een andere sluipschutter uit te schakelen. Bond krijgt de optie om 'soft-tipped' of 'steel-tipped' (die pantser kunnen doorboren) kogels te gebruiken.

ga006

De Walther PPK is James Bond vuurwapen in Dr. No to Tomorrow Never Dies (behalve Moonraker en Octopussy) en in Quantum of Solace en SkyFall. Het pistool wordt ook genoemd in de boeken van Ian Fleming van Dr. No tot The Man with the Golden Gun. Het is het enige vuurwapen dat door alle Bond acteurs is gebruikt.

ga001

Rolex en James Bond hebben een lange relatie voordat Omega begon met het leveren van de horloges aan 007. James Bond draagt een Rolex horloge in Dr. No, From Russia With Love, Goldfinger, Thunderball, On Her Majesty's Secret Service, Live and Let Die, The Man with the Golden Gun, License to Kill en The Living Daylights.

Abonneren op RSS - The Living Daylights