Barbour 30% OFF

tr037

Villa Arabesque is een luxueuze villa in de Mexicaanse stad Acapulco en werd als filmlocatie gebruikt in de James Bond film Licence to Kill (1989) als huis van drugsdealer Franz Sanchez (Robert Davi).

cl006

In de film Licence To Kill (1989) draagt acteur Timothy Dalton een grijze, met vilt beklede hoed met zwarte band van Lock & Co Hatters. Bond houdt de hoed vast in zijn hand wanneer hij onderweg is naar de trouwerij van zijn vriend Felix Leiter en later in de helicopter, vlak voordat er een gat in de hoed wordt geschoten.

vi012

De Bond slechterik Franz Sanchez (Robert Davi) draagt een Ray-Ban Wayfarer II zonnebril in de film Licence To Kill (1989). De zonnebril is te zien wanneer Sanchez in z'n helicopter stapt op de helipad bij zijn villa om naar het Olimpatec Meditation Institute te vliegen, en nogmaals wanneer hij daar aankomt.

ga069

Q (Desmond Llewelyn) geeft een Polaroid Spectra System fotocamera met lasergun aan James Bond (Timothy Dalton) wanneer zij aankomen in Isthmus City in de film Licence To Kill (1989). James Bond gebruikt de camera niet zelf, maar hij en Q worden wel bijna gedood door de laserstraal als CIA agent Pam Bouvier een foto van hen neemt en per ongeluk de laser activeert.

ac030

In de film License To Kill (1989) krijgt Bond (Timothy Dalton) van zijn goede vriend Felix Leiter en diens vrouw op hun trouwdag een aansteker. Die aansteker is een zilveren Dunhill Unique met gladde afwerking.

ga006

De Walther PPK is James Bond vuurwapen in Dr. No to Tomorrow Never Dies (behalve Moonraker en Octopussy) en in Quantum of Solace en SkyFall. Het pistool wordt ook genoemd in de boeken van Ian Fleming van Dr. No tot The Man with the Golden Gun. Het is het enige vuurwapen dat door alle Bond acteurs is gebruikt.

ga001

Rolex en James Bond hebben een lange relatie voordat Omega begon met het leveren van de horloges aan 007. James Bond draagt een Rolex horloge in Dr. No, From Russia With Love, Goldfinger, Thunderball, On Her Majesty's Secret Service, Live and Let Die, The Man with the Golden Gun, License to Kill en The Living Daylights.

Abonneren op RSS - Licence To Kill