Barbour 30% OFF

cl066

James Bond (George Lazenby) draagt een lichtbruin vest met twee zakken aan de voorzijde en vijf bruin leren knopen in de film On Her Majesty's Secret Service (1969).

ac044

In de film On Her Majesty's Secret Service (1969), pakt James Bond (George Lazenby) zijn leren Gucci reistas nadat hij heeft besloten om MI6 te verlaten.

fd012

James Bond staat bekend om zijn dure smaak en de kaviaar is hierop geen uitzondering: kaviaar is toch al niet goedkoop, en Bond geeft de voorkeur aan de allerbeste, de meest exclusieve en duurste soort, Beluga kaviaar.

tr012

Een groot deel van de James Bond film On Her Majesty's Secret Service uit 1969 speelt zich af op en rond Piz Gloria, een gebouw op de top van Schilthorn, een 2,970 meter hoge berg in Bernese Oberland, Zwitserland, net boven Mürren. Het doet dienst als Blofeld's onderzoekskliniek.

au021

De Aston Martin die door James Bond (George Lazenby) wordt gebruikt in On Her Majesty's Secret Service (1969) is een groene zescilinder DBS. De auto is te zien in verscheidenen scènes in de film, bijvoorbeeld in het begin van de film wanneer James Bond Tracy achtervolgt, en later tijdens de bruiloft.

ga004

George Lazenby (als James Bond) gebruikt een Minox A/IIIs spionnen camera in de film On Her Majesty's Secret Service (1969). Terwijl Blofeld's hoofdkwartier op Piz Gloria wordt vernietigd, neemt hij foto's van een kaart met locaties waar de meisjes met het dodelijke biologische wapen zijn heengestuurd.

ga006

De Walther PPK is James Bond vuurwapen in Dr. No to Tomorrow Never Dies (behalve Moonraker en Octopussy) en in Quantum of Solace en SkyFall. Het pistool wordt ook genoemd in de boeken van Ian Fleming van Dr. No tot The Man with the Golden Gun. Het is het enige vuurwapen dat door alle Bond acteurs is gebruikt.

ga030

Een stalen Rolex Chronograph horloge, referentienummer 6238 werd gebruikt in de James Bond film On Her Majesty's Secret Service (1969).

Abonneren op RSS - George Lazenby