Boeken

Bond Lifestyle presenteert een selectie van boeken die helpen bij de Bond levenstijl. Bond Lifestyle raadt sterk aan om de originele Ian Fleming boeken te lezen aangezien deze de beste manier bieden om de gedachten, gewoonten en gevoelens van James Bond te leren kennen. Lees een hoofdstuk per dag en je zult in zijn wereld stappen en je zelfs een beetje als hem voelen. Je zult Fleming's woorden in je hoofd horen zodat je dagelijkse bezigheden een avontuur worden.

Vind Ian Fleming Bond boeken op Bol.com

Barbour 30% OFF

bo023

Bond over Bond is een eerbetoon aan vijftig jaar Bond-films, samengesteld door Sir Roger Moore en Gareth Owen. Hoewel er verschillende Bonds zijn geweest is de 007 met de langste staat van dienst en het meeste charisma en bravoure zonder twijfel Sir Roger Moore.

bo032

Om 50 jaar James Bond films te vieren kreeg Paul Duncan toegang tot de EON Productions archieven vol met foto's, ontwerptekeningen, storyboards en ander productiemateriaal. Het kostte Duncan 2 jaar om uit de 1 miljoen foto's en 100 archiefkasten een selectie te maken. Het resultaat is The James Bond Archives, het meest complete naslagwerk over de productie van de film serie.

bo015

On The Tracks of 007, alle James Bond film locaties in een unieke reisgids, gemaakt door de Nederlandse Bond connoisseur Martijn Mulder!

bo012

De James Bond Encyclopedia is gemaakt in volledige samenwerking met EON Productions, de producenten van de James Bond-films. De James Bond Encyclopedie onderzoekt elk aspect van de Bond-serie, met historische weetjes, lifestyle, A-Z secties over elke Bond-schurk, de glamoureuze Bond vrouwen, bondgenoten, en ondersteunende personages.